Partners

Dissel Data Services werkt onder andere met de ETL-toolkit van Grip op Data uit Leek. Grip op Data is een op python gebaseerde Windows-applicatie en biedt uitstekende hulpmiddelen voor het ontwikkelen van transparante en herbruikbare ETL-programmatuur (extract-transform-load). De toolkit is compatible met alle mainstream database-oplossingen (bijvoorbeeld Microsoft SQL Server, Oracle Database, IBM DB2, Postgres, MySQL, MariaDB, Microsoft Azure, Snowflake), on-premise en in de cloud. Daarnaast kan Grip op Data een breed scala aan overige bronnen benaderbaar maken met SQL, zoals data uit json, rss-feeds, csv-bestanden, pdf en word-documenten.

The Data Cooks zijn gespecialiseerd in datavisualisatie, dashboarding en het ontwikkelen van een datastrategie. Populaire tools als Microsoft Power BI, Qlik Sense en Tableau kennen weinig geheimen voor The Data Cooks. Dissel Data Services werkt samen met The Data Cooks voor gemeenschappelijke klanten, zodat de klant sneller meters kan maken.

Enshore is een volwassen organisatie gespecialiseerd in ERP-support, IT-security en BI. De bedrijfskundige professionals van Enshore helpen u om efficiënter te werken met bedrijfsapplicaties. Enshore is niet verbonden aan technologische partners. Hierdoor adviseert Enshore altijd onafhankelijk en ondersteunt zij in meerdere technologieën.

Nexler is een jonge organisatie die ondersteunt bij het inzetten van data om organisaties slimmer en efficiënter te laten werken. Dissel Data Services en Nexler vullen elkaar aan, wanneer de klantsituatie daarom vraagt. 

Caribbean Data Challengers richt zich net als Dissel Data Services op business intelligence diensten en is gevestigd op het zonnige eiland Aruba. We wisselen kennis uit en bedienen waar het kan klanten samen, bijvoorbeeld voor extra ontwikkel- en beheercapaciteit.